Historia

Bärarelaget är ett företag med gamla anor, en stark partner med både bred och lång erfarenhet. Företaget fanns redan i början av 1900-talet, då som Expressbyrå under namnet 'Bärarelaget Express'. 1946 då företaget övertogs av Bertil "BJ" Johansson bestod den av en häst, en lastbil och en anställd.

Under 50-talet växte företaget snabbt och 1969 bytte företaget namn till Bärarelaget Byggkranar AB och etablerade sig i Helsingborg. Företaget hade nu ett 50-tal anställda och 30-40 bilar och maskiner. Inriktningen var fullservice för entreprenad- och byggverksamhet. Under 70-talet växte Bärarelaget Byggkranar AB till ett 60-tal bilar, entreprenadmaskiner och mobilkranar.

Bärarelaget Krancenter inriktar sig idag på att vara en komplett sammarbetspartner. Inom vårt breda sortiment hittar du mobilkranar, kranbilar, truckar samt diverse tillbehör. Detta gör att vi klarar i stort sett alla förekommande projket . Förutom maskiner och utrustning skapar en erfaren och välutbildad personal den kompetens som krävs och vi erbjuder dig som kund en bred och långa erfarenhet inom vår bransch.

Hos oss på Bärarelaget utför vi även tunggodsarbete inom, bygg-, anläggning-, och industrimarkanaden med kvalificerad personal och utrustning.

För att arbeta kostnadseffektivt har vi lagt stor vikt vid snabbhet inom ramen för den föreskrivna säkerheten och en effektiv administration. Detta ger oss möjlighet att hålla konkurrenskraftiga priser!